WİNDOWS 10-8-1 SİSTEM HATALARININ TÜMÜNE TÜRKÇE KAYNAK OLMAYAN KESİN ÇÖZÜM - Apsis Eğitim

WİNDOWS 10-8-1 SİSTEM HATALARININ TÜMÜNE TÜRKÇE KAYNAK OLMAYAN KESİN ÇÖZÜM



 Son zamanlarda özellikle cmd görev yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı, görev yöneticiniz yönetici tarafından devre dışı bırakıldı veya gmedit.msc açılmyor/bulunmuyor hatası alıyorsanız kesinlikle bu makaleden çıkmayın. Bu sorunlar ve bunlara benzer çoğu windows hatası için Türkçe forumlarda kaynaklarda olmayan bir çözüm göstereceğiz.

Bu sorunların sebebi ne ve nasıl çözülür?


 Sistem araçlarınızın yönetici tarafından devre dışı bırakıldı hatası genelde çok önemli virüsler tarafından meydana geliyor. Bu virüsler trojen, solucan vs. gibi gerçekten tehlikeli virüsler. Onun için çözümüme geçmeden önce bir antivirüs programıyla tam tarama yapın. Tam taramadan sonra zararlı dosyaları temizleyin veya onarın. Eğer antivürüs programınız yoksa aşağıdaki 2. linkten avast free antivirüs programını indirebilirsiniz.

  Ayriyeten çözüme geçmeden bu sorunun çözümü aşağıdaki videoda görüntülü bir şekilde anlattık. Tam tarama yaptıktan sonra aşağıdaki 1.linkten fikwin olanı indirin. Dosya zaten 100 - 200 kb kurulumsuz bir program. İndirilen winrardaki .exe olan dosyayı çalıştırın. Çalıştırdıktan sonra gelen arayüzdeki sol taraftaki seçeneklerde system tools seçeneğini göreceksiniz. System tools seçeneğine bastıktan sonra eğer ilk başta söylediğim hataları alıyorsanız ilk 4 sorunun yanındaki fix butonuna sırayla basın. Ve bitti belkide haftalardır uğraştığınız sorunu tek tıkla çözdünüz. Geçmiş olsun türkçe kaynak olarak bu çözüm internette bulunmamakta emeğe saygı olarak kanalımıza abone olup bloğumuza da e posta abonesi olup takip etmeyi unutmayın.


(Açılan linklerde yapmanız gereken reklamları geçmek için bekleyin ve geçin, 
bildirimleri açın sonra indirin aslında çok basit!)


İLK LİNK - FİXWİN
 FİXWİN





İKİNCİ LİNK - AVAST FREE ANTİVÜRÜS




Bu program güvenilirmi?


 İndirdiğimiz dosya zaten 100 - 200 kb bir dosya ayriyeten program kurulumsuz ayrı bir kurulum istemiyor. Eğer sisteminizi bozabilecek endişeniz varsa fix butonun yanındaki "?" tuşuna basarak sorunun ne olduğunu ve manuel çözüm yöntemini de görebilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar

AdSense1